Multim julkaisi uuden virtualisointiin keskittyneen Tavu Cloud -palvelunsa

Suomalainen Shellit.org-palvelusta tunnettu hosting-yritys Multim Oy on julkaissut uuden Infrastructure-as-a-Service -malliin pohjautuvan Tavu Cloud -pilvipalvelun. Nyt julkaistu ensimmäinen versio on keskittynyt erityisesti virtuaalikoneisiin sekä niiden tehokkaaseen hallinnointiin.

Tavu Cloud on OpenStack-teknologian päälle rakennettu palvelu, jossa käyttäjä voi milloin tahansa säätää resurssikäyttönsä vastaamaan todellista tarvetta. Palvelua voidaan hallita kuitenkin Tavu Cloudin oman kattavan hallintanäkymän avulla, joka mahdollistaa OpenStackin omaa käyttöliittymää paremman käytettävyyden sekä käyttömukavuutta edistävien toimintojen tuonnin käyttäjien saataville.

”Uuden palvelun ansiosta asiakkaamme eivät joudu enää maksamaan ylimääräisistä resursseista, vaan laskutus on nyt tuntipohjainen ja vastaa todellista resurssikäyttöä. Toisaalta aiempaa alustaamme merkittävästi laajemman ominaisuusvalikoiman sekä oman hallintaratkaisumme ansiosta voimme tarjota suuriin kilpailijoihimme verrattavissa olevan palvelutason. Tämä yhdistettynä aggressiiviseen hinnoitteluun takaa kykymme tuottaa arvoa asiakkaillemme.”, kertoo Multim Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jere Mansikkaniemi.

Yritys aikoo jatkokehittää Tavu Cloud -palvelusta uuden alustan nykyistä laajempaa palvelutarjontaa varten. ”Nyt julkaistu Tavu Cloud on ensimmäinen askel yrityksemme koko palveluportfolion uudelleen muotoilemiseksi. Ensimmäisessä vaiheessa keskitymme virtuaalisointiin, sillä perinteisen malliin mukaan tarjotut virtuaalipalvelimet eivät enää vastaa asiakkaidemme vaatimuksiin. Kehitys on kuitenkin jo alkanut hosting-palveluihin keskittyneen sovelluskaupan rakentamiseksi.”, sanoo Multim Oy:n toimitusjohtaja ja yksi perustajista Jani Rajala. ”Nykyiset tarjoomamme, kuten webhotellit ja verkkotunnukset, integroidaan palveluun saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen hosting-palveluiden hallinnoimisen saman käyttöliittymän alta.”

Lisätiedot:

Jani Rajala, toimitusjohtaja
Multim Oy
Puh. 044 74 184 21
etunimi.sukunimi@multim.fi


Multim Oy on kotimainen hosting-palveluita tarjoava yritys, joka on paremmin tunnettu Shellit.org-nimellä tarjottavista webhotelli-, verkkotunnus- ja virtualisointipalveluistaan. Nyt yrityksen valikoima laajenee Tavu Cloud–palvelulla. Lisätietoja: tavu.io